IVECO T-WAY
-
IVECO T-WAY

IVECO T-WAY

DRIVE THE NEW WAY

IVECO T-WAY
je vozilo kojim želite da upravljate tokom najtežih zadataka u najekstremnijim uslovima. Savršenom kombinacijom robusnosti, pouzdanosti i udobnosti dizajniran je da zadovolji vaše zahtjeve i premaši sva vaša očekivanja u pogledu produktivnosti, nosivosti i sigurnosti. Pored legendarne robusnije šasije i sklopova, vozilo je napravljeno da radi u ekstremnim terenskim uslovima sa bruto masom 40 t što ga čini liderom na tržištu.

Uz primjenu sistema HI-TRACTION,
naprednog inženjerskog i tehnološkog rješenja prednjeg pogona, predstavlja pouzdan oslonac koji će obezbijediti stalne visoke učinke tokom najzahtjevnijih terenskih misija u najtežim uslovima.

IVECO T-WAY
poboljšava iskustvo tokom vožnje novom kabinom koja je dizajnirana u skladu sa potrebama vozača. Integriše najnaprednije funkcije novih IVECO WAY modela da bi pružio izuzetno ugodno i bezbjedno okruženje. Napredna tehnologija povezivanja u ovom vozilu nudi mnoštvo usluga koje su razvijene kako bi vozaču olakšale život i povećale iskorišćenost i vrijeme rada vozila.

Najpouzdaniji i najproduktivniji teški kamion u građevinskom okruženju, IVECO T-WAY je zaista nezaustavljiv i sposoban za najveće izazove.

Novi funkcionalni dizajn

Redizajnirana šasija i kabina

Kabina je u potpunosti redizajnirana usredsređivanjem na funkcionalnost i olakšavanjem svakodnevnog angažmana vozača funkcijama koje poboljšavaju vidljivost, štite od prljavštine i nude još mnogo toga. Novi dizajn takođe pojednostavljuje održavanje i popravke, što olakšava zamjenu svake komponente. Izgled šasije je osmišljen da olakša nadogradnju svake pojedinačne konfiguracije.

Unutrašnjost kabine i udobnost vožnje

Dizajnirano prema potrebama vozača

Izuzetna udobnost vožnje

Čitav prostor namjenjen za vozača stvoren je da pruži vrhunske uslove za vožnju, sa izvanrednom ergonomijom i rasporedom komandi, više prostora i odličnom vidljivošću. Svaki pojedini detalj pažljivo je proučen kako bi se ispunila očekivanja vozača tokom vožnje.

Izvanredna ergonomija

Izaberite sjedišta sa kožnim ili platnenim presvlakama i uživajte u luksuznoj udobnosti sjedalnog dijela. Odaberite meki volan ili onaj presvučen kožnom oblogom, koji su dostupni u klasičnom obliku ili sa zaravnjenim donjim dijelom.

Efikasnost:

Kombinovana motorna kočnica i ECAS

CEB: Combined Engine Brake (kombinovana motorna kočnica)
CEB – Combined Engine Brake (kombinovana motorna kočnica) je unapređena motorna kočnica koja kombinuje dva djelovanja: dekompresiju i obrtni moment kočenja.

Uz pomoć sklopke na izduvnoj grani, stvara se dovoljni povratni pritisak izduvnih gasova koji se koristi za usporavanje brzine okretanja motora i povećanje snage kočenja.

Ispusni ventil (waste-gate): veći obrtni moment, manja potrošnja, veća pouzdanost

Dizajn turbine koji uključuje integrisani ispusni ventil, omogućava visoko snabdjevanje pritiskom pri niskim brzinama okretanja, čime se postižu optimalni obrtni moment i optimalna potrošnja goriva.

Međutim, nakon dostizanja maksimalnog pritiska (koji odgovara visokim brzinama okretanja motora), potrebna je mehanička zaštita motora i same turbine.

Ovaj zadatak obavlja sistem ispusnog ventila koji omogućava ograničavanje pritiska na turbini i njegovo održavanje, omogućavanjem postepenog otpuštanje izduvnih gasova prema izduvnoj grani u određenim okolnostima.

​Turbina varijabilne geometrije: veća snaga, bez turbo kašnjenja
Sistem superpunjenja značajno utiče na performanse motora i obezbjeđuje bolje ubrzanje, hidraulički protok i veću snagu.

Pored toga, poboljšava udobnost u vožnji uklanjanjem turbo kašnjenja, pošto motor ima trenutni odziv na pritisak papučice gasa.

Sistemom elektronskog upravljanja, turbina promjenljive geometrije prilagođava turbopunjač brzini okretanja motora: zahvaljujući koaksijalnom kretanju impelera, turbopunjač se prilagođava ulaznoj količini izduvnih gasova, što omogućava optimalnu kontrolu pritiska superpunjenja.

ECAS: Elektronski kontrolisano vazdušno oslanjanje

ECAS je skraćenica za Electronically Controlled Air Suspension (elektronski kontrolisano vazdušno oslanjanje).

To je sistem koji obezbeđuje najveću udobnost u vožnji i konstantni položaj vozila nezavisno od brzine, opterećenja i uslova na putu.

Takođe utiče na pritisak kočenja, proporcionalno opterećenju na osovinama.

PRONAĐI DILERA

PRONAĐI DILERA